(068)204 50 24 (066)142 09 08
Киев, проспект В. Лобановского, 119, оф. 525

Корзина

Официальный партнер

Dahua & Hikvision в Украине

Уникальное предложение!
Заполни форму ниже и
получи спецпредложение

''DAHUA'' представила новий відеореєстратор XVR

Компанією "Dahua Technology" на виставці "Security Essen" у Німеччині офіційно було представлено запущений у виробництво XVR - справжній Penta-brid відеореєстратор.                  
Dahua XVR було спроектовано як один з універсальних реєстраторів із можливістю підключення 4-х основних типів аналогових камер та IP-камер.
Dahua XVR - сучасний HD відеореєстратор, заснований на новітніх технологіях з відкритою структурою та багатофункціональною сумісністю. Ефективне рішення для того, щоб змінити застарілі системи відеоспостереження. XVR підтримує не тільки традиційні CVBS (аналогові) камери, але й HDCVI, AHD і TVI, а також IP-камери. Більш того, XVR розпізнає формати сигналів автоматично, включаючи як камери виробництва "Dahua", так і камери від сторонніх виробників. Технологія plug & play стала більш зрозумілою та зручною. Всі ці особливості роблять XVR справжнім Penta-brid відеореєстратором.
Вбудована в XVR технологія POC (живлення по коаксіальному кабелю) дає можливість спростити монтаж системи відеоспостереження.
Dahua XVR зроблено за сучасними технологіями. З низьким рівнем шуму вентиляторів та якісним тепловідведенням.
У XVR використовується кодек Smart H.264+.
 
Добавить комментарий
Имя
Ваш отзыв
Моментальный КЕШБЕК при оформлении заказа на сайте!
Введите Ваш телефон и получите видеонаблюдение и сигнализацию, по лучшей цене!