(068)204 50 24 (066)142 09 08
Киев, проспект В. Лобановского, 119, оф. 525

Корзина

Официальный партнер

Dahua & Hikvision в Украине

Уникальное предложение!
Заполни форму ниже и
получи спецпредложение

Комплект Wi Fi відеоспостереження Hikvision на 4 камери NK42W0H-1T(WD)(D).


Купити комплект бездротового відеонагляду на 4 камери в Україні не є проблемою, пропозицій багато від різних продавців та виробників. Єдиний нюанс в тому, що практично у жодного з ТОП виробників не було такого рішення. Небажання створення бездротового комплекту пов'язано з нестабільністю роботи Wi Fi, точніше з його примхою до складних умов використання. Жоден відповідальний виробник не зможе гарантувати стабільний зв'язок по Wi Fi реєстратора з камерою на 100%. Причин може бути багато, навіть банальні перегородки в залізному ангарі будуть заважати стабільному підключенню. А це втрата репутації, користувачі починають скаржитися дилеру або продавцю, оформлювати повернення і т.п. Тому перед тим як замовляти обладнання або просто купити набір бездротового спостереження потрібно дуже ретельно ознайомитися з його характеристиками. Але взагалі у зручності монтажу і підключення комплект бездротового Wi Fi відеоспостереження виграє у дротових комплектів. І компанія Hikvision вирішила зайняти і цю нішу у продажу систем безпеки, розробив свій комплект NK42W0H-1T(WD)(D) на базі вже існуючого обладнання. Взяли за основу перевірену роками камеру DS-2CV1021G1-IDW і відеореєстратор DS-7104NI-K1, обладнавши його дуже  потужним Wi Fi роутером з виносними антенами. По факту вийшло дуже непогано, дальність підключення при прямій видимості склала 120м, причому зроблено це так що одна з камер використовується в режимі репітера.

Що із себе уявляє цей комплект NK42W0H-1T(WD)(D) і які можливості  він має:
1. Що входить до нього:
  • 4-канальний Wi Fi відеореєстратор DS-7104NI-K1/W/M;
  • Чотири Wi Fi камери DS-2CV1021G1-IDW 2 Мп;
  • Один мережевий кабель;
  • Один кабель HDMI - 2м;
  • Встановлений 1TB HDD (WD10PURX-78);
  • БП 1А - 5шт.
 2. Характеристики:
  • Роздільна здатність камер FullHD (2МП), мають вбудований мікрофон, нічне бачення до 30м, призначені для зовнішнього встановлення.
  • Відеореєстратор DS-7104NI-K1/W/M на 4 відеокамери, підтримує стиснення H.264/H.265/H.264+/H.265+, виявлення руху на основі розпізнавання об'єкта, захист периметру, встановлений HDD на 1TB. Віддалений нагляд через Інтернет за допомогою Hik-Connekt на смартфонах, планшетах або ПК.
  • Максимальна дальність підключення камер до реєстратора 120м (в режимі репітера).


Резюмуючи можна сказати, що NK42W0H-1T(WD)(D) це найкращий комплект бездротового відеонагляду з усіх раніше протестованих нашою компанією. Все обладнання в ньому із професійної лінійки Hikvision і відповідає всім стандартам виробника систем безпеки № 1 в світі. В комплекті є все для монтажу, налаштування і підключення, просто відмінна інструкція і ще плюс кабель HDMI (для підключення до монітору або TB). Гарантія  на комплект 24 місяця з моменту покупки, як інакше все обладнання Hikvision. Компанія Sapsan є офіційним партнером Hikvision і надає повну техпідтримку по всьому обладнанню.
Добавить комментарий
Имя
Ваш отзыв
Моментальный КЕШБЕК при оформлении заказа на сайте!
Введите Ваш телефон и получите видеонаблюдение и сигнализацию, по лучшей цене!