(068)204 50 24 (066)142 09 08
Киев, проспект В. Лобановского, 119, оф. 525

Корзина

Официальный партнер

Dahua & Hikvision в Украине

Уникальное предложение!
Заполни форму ниже и
получи спецпредложение

Нові PTZ відеокамери Hikvision!

Speeddome Hikvision.

Зазвичай компанія Hikvision випускала PTZ камери купольного типу (speeddome), які кріпляться за допомогою кронштейну на стелю або на стіну і сам поворотний механізм знаходиться в куполі, що дозволяє їй досить швидко як рухатись так і за допомогою моторизованого об'єктива наближати віддалені об'єкти. Такі камери дозволяють бачити все навколо себе на великій відстані, ну звісно в залежності від моделі характеристики можуть бути різними. Крім того вони можуть програмуватись на виконання різних задач:
  • патрулювання території,
  • виявлення людини або транспортного засобу,
  • автотрекінг - камера захвачує об'єкт та "веде" його,
  • охорона периметру і ще багато чого.
 
При чому це все можна робити за допомогою оператора або в автоматичному режимі, або комбінувати. Дальність відстеження та розпізнавання залежить від можливості об'єктиву та роздільної здатності, в основному від цього залежить ціна PTZ камер. Наприклад камера DS-2DE4A425IW-DE(S6) має роздільну здатність 4Мп і 25ти кратний оптичний зум та нічне підсвічування 50м коштує 660 USD, а камера DS-2DE2A404IW-DE3  має також роздільну здатність 4Мп але всього 4 кратний оптичний зум і коштує вже дешевше 221 USD. Ціна поворотних камер Hikvision залежить від технічних характеристик і програмних можливостей і це круто керувати такою камерою, чітко бачити людину на великій відстані, але по перше не дешево, а по друге не завжди потрібно.

Нові PTZ відеокамери Hikvision!

До чого це все було написано- нарешті Hikvision випустила доступні по ціні моделі PTZ камер:



Вони відрізняються від класичних speeddome камер своєю конструкцією, це циліндричні камери з поворотним механізмом в кронштейні і моторизованным объективом 2.8 - 12 мм (4х кратний оптичний). Ціна цих камер дуже приваблива і дозволяє вкластись в невеликий бюджет, мало того вони мають вбудований мікрофон! Де ці камери доцільно використовувати: виробництво, ТРЦ, парковка, територія приватного будинку, будівельні магазини, територія АТП, склади, дитячі майданчики і інше. Всюди де є потреба в розпізнаванні об'єкта на максимальній дистанції +- 50м, хоч в приміщенні хоч зовні, камери мають ІЧ підсвічування до 50 метрів.

Моделі DS-2CD1A43G0-IZU та DS-2CD1A23G0-IZU мають інтелектуальний детектор руху, охорону периметра, вбудовану сирену, слот для карт microSD і ще багато чого. Взагалі це дуже якісне рішення для побудови системи відеонагляду на PTZ камерах Hikvision ціна яких дуже вигідна в порівнянні з класичними speeddome камерами!
Добавить комментарий
Имя
Ваш отзыв
Моментальный КЕШБЕК при оформлении заказа на сайте!
Введите Ваш телефон и получите видеонаблюдение и сигнализацию, по лучшей цене!